Behandelingen volgens conceptnorm van
Anastasia

 

Wereldwijd is er maar één beautyspecialist die zich voor 100% heeft toegelegd op de perfecte wenkbrauw: Anastasia Soare. Zij heeft vanuit haar - exclusieve - salon in Beverly Hills de professionele styling van wenkbrauwen ontwikkeld. Haar visie: wenkbrauwen máken je look, ze zijn essentieel voor je uitstraling.

Of ze nu lichtblond zijn of chocolade bruin, Anastasia garandeert - ondermeer dankzij speciale sjablonen, Brow Powders en oogstrelende Eye Lights - sublieme wenkbrauwen… onder alle omstandigheden, de perfect gstylde wenkbrauwen die uniek passen bij jouw gezicht.

De basis van de in de Verenigde Staten zeer populaire Anastasia Look is de speciaal ontwikkelde 5-stappen aanpak. Met een sjabloon bepaal je het beste model, dan kleur je de wenkbrauw in, vervolgens wordt er geëpileerd. En met de speciale gel wordt het model voor úren gefixeerd. Als finish zet je de wenkbrauw aan. En het resultaat is ongelofelijk… De Anastasia aanpak is niet alleen geschikt voor salon-behandelingen, maar kan ook thuis worden toegepast.

Voor een optimaal resultaat adviseert Anastasiade behandeling iedere vier weken te herhalen. Thuis houd je het resultaat heel gemakkelijk optimaal, bijvoorbeeld met de 5 Pieces Brow Kit of op reis met het Brow Ex-press palet. Voor verschillende vormen, kleuren, effecten en verzorging.

 

 

 
 

 

 
  Gezichts-behandelingen / facials Body-behandelingen
Powered By Beauty Hosting ©