Behandelingen volgens conceptnorm van
Kanebo Sensai Harmonising & Care

Uiterlijke schoonheid gaat samen met innerlijke harmonie, is het uitgangspunt van de schoonheidsbehandelingen van Kanebo. U verlaat de Kanebo-cabine dan ook niet alleen met een stralend uiterlijk, maar ook uitgerust en opgefrist omdat u even helemaal ontsnapt aan uw dagelijkse bezigheden, al uw zintuigen worden tijdens de behandeling geprikkeld en verwend.

Tot slot van iedere Kanebo behandeling krijgt u speciale thee aangeboden die het gevoel van welzijn en harmonie versterkt.

Kanebo is er van overtuigd dat het uiterlijk een reflectie is van het innerlijke. Geen enkel aspect kan over het hoofd worden gezien om u als algehele tevredenheid te laten ervaren tijdens uw Kanebo schoonheidsbehandeling.

Harmonising & Care
Het speciale Kanebo salonconcept waarbij producten ontwikkeld zijn die niet uitsluitend verzorgend werken, maar eveneens ook uw zintuigen prikkelen.

Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige, technologische producten, waarin onderandere oriëntaalse kruiden-therapie wordt toegepast.

Speciale massages, zoals de Balancing- en Relaxing Massage dragen bij tot het doel van: Harmonising & Care.

Behandelingen v.a. € 85,- (90 min) 

     
  Gezichts-behandelingen / facials Body-behandelingen
Powered By Beauty Hosting ©