Behandelingen volgens conceptnorm van
Vagheggi Skin Care

Het phytocosmetische concept met volledig natuurlijke ingrediënten.

“Vagheggi Phytocosmetici” is een allesomvattend huidverzorgings- programma voor gezicht en lichaam. Het programma voorziet op alle punten van het verzorgen, het behandelen van gevoeligheden, tekortkomingen of aandoeningen en het voorkomen van storende werkingen van binnenuit of buitenaf.

Het doordachte verzorgingsschema biedt een uitgebreid assortiment met verschillende lijnen die op hun beurt uitgewerkt zijn met basisproducten en een aantal specialiteiten voor specifieke behandelingen of detailbehandelingen.

Vagheggi staat voor een effectieve werking en een schitterend resultaat

Vagheggi wordt alleen door vakmensen gebruikt, maar biedt ook een uitgebreid assortiment voor thuisgebruik aan. Hierdoor kunt u thuis de behandeling optimaal ondersteunen voor het beste resultaat.

Vagheggi maakt bovendien geen gebruik van dierlijke organen en wordt niet op dieren getest. De Vagheggi-producten zijn uitsluitend op basis van natuurlijke ingrediënten zonder kunstmatige kleur- en geurstoffen, waardoor allergische reacties uitblijven.

 

Basic 45 minuten
Facial Treatment

Een korte behandeling voor de momenten waarop u wat minder tijd heeft en er toch stralend uit wilt zien! Reiniging, scrub, massage van gezicht, hals en decolleté, masker, oogverzorging en dag / nachtverzorging.

 
 
Basic +60
 
 
 
 
minuten
Facial Treatment

Een basisbehandeling waarbij verzorging van de huid centraal staat. Reiniging, epileren, scrub, oneffenheden verwijderen, mas- sage van gezicht, hals en decol- leté, masker, oogverzorging en dag/nachtverzorging.

 
 
Vitamine C
Facial Treatment 
90 minuten

Vitamine C neutraliseert en immobiliseert vrije radicalen om de huid optimaal te beschermen. Het is vochtregulerend, verhoogt de stevigheid, geeft glans en laat uw huid stralen. Een echte boost voor uw huid. Reinigen, epileren, scrub, oneffenheden verwijderen, vitamine ampul, bindweefsel & ontspannings massage van gezicht , hals en decolleté, voedend masker, oogverzorging en dag / nachtverzorging.

 

Special Hydra+
Facial treatment 
90minuten


Een vochtherstellende en voedende behandeling speciaal gericht op de vochtarme huid. Ook uitstekend geschikt voor allergische huiden! Reinigen, epileren, scrub, oneffenheden verwijderen, vochtherstellend ampul, bindweefsel & ontspannings massage van gezicht, hals en decolleté, voedend masker, oogverzorging en dag/nachtverzorging.
 

Special Good Feeling
Facial treatment 
90 minuten

Een super verzachtende behandeling speciaal voor de huid met couperose, roodheid en/of gevoeligheid. Reiniging, epileren, pearl drops (maakt de huid beter doorlaatbaar), evt. oneffenheden verwijderen, bindweefsel & ontspannings massage van gezicht, hals en decolleté met 100% natuurlijke massageolie, verzachtend masker, oogverzorging en dag/ nachtverzorging.

 

Special Delay
Facial treatment 
60 minuten

Een extra voedende anti-aging behandeling! Voor de rijpere huid en de huid met beginnende lijntjes en rimpels. Reiniging, epileren, scrub, oneffenheden verwijderen, massage van gezicht, hals en decolleté, collageen vliesmasker, oogverzorging en dag / nachtverzorging.

 

Exclusief Delay lifting
Facial treatment incl. bindweefselmassage 
90 minuten.

Een liftende anti-aging behandeling! Voor de rijpere huid en de huid met beginnende lijntjes en rimpels. Reiniging, epileren, scrub, oneffenheden verwijderen, extra verzorgend ampul, bindweefsel massage & ontspanningsmassage voor gezicht, hals en decolleté, collageen vliesmasker, oogverzorging en dag / nachtverzorging.

 

DL Lifting Eye
Facial treatment 
30 minuten

Een echte oppepper voor de huid rondom de ogen! Vervaagt donkere kringen, hersteld, hydrateert en maakt de huid rondom de ogen weer glad en stralend. Reiniging, scrub, oogmasker,speciale oogmassage, oogverzorging en dag / nacht-verzorging.

 

 

Men Skincare
Facial treatment 
60 minuten

Een speciale behandeling waarbij de producten zijn afgestemd op de mannenhuid. Reinigen, oneffenheden verwijderen, ontspannende gezichts- massage, masker, oogverzorging en dag / nachtverzorging.

 

Renew behandeling / kuur 
Facial treatment
60 minuten

Renew is een revolutionair huid vernieuwings- programma van Vagheggi. De kuur biedt o.a. de volgende voordelen: Huidweefsel-vernieuwing, vermindering van lachrimpels, verhoogde glans en uitstraling van de huid met een egalere kleur. Een enorme oppepper van nieuwe vitaliteit van de huid. Door de cleanser, dag- en nachtcrème thuis te gebruiken naast de kuur die u in het instituut volgt, wordt een optimaal effect bereikt. Renew is er voor de huid met  “ acne”, de huid met pigmentvlekken “anti-blemish” en voor de huid met rimpels en fijne lijntjes, het “anti- wrinkle”-programma.

  Gold stem treatment
anti-aging 90 minuten.
Een intensieve uitgebreide gezichts behandeling om huidveroude- ring tegen te gaan. Regenererend, verstevigend en liftend met de allure van goud. Door de plantaardige stamcellen van kostbare planten zoals de vlinder- struik, wordt al het mogelijke van de plantenwereld optimaal benut. De regenererende vitale moleculen van de stamcellen zijn zuiver en onbeperkt beschikbaar, vrij van schadelijke stoffen en minstens zo belangrijk, vrij van pesticiden. Door de combinatie met nanotechnologie heptapeptide-9 met kleine gouddeeltjes, is de werking nog eens versterkt. Dit waardevolle complex maakt het mogelijk sneller in de huid door te dringen met een herstructurerende werking en met een huidverstevigend en liftend effect worden doelgericht de cellen bereikt.
 
  Facefence treatment
anti-aging 90 minuten

Ter kennismaking tijdelijk te boeken van € 90,-
voor € 69,- 
De nieuwste standaard voor de behandeling en verzorging van de huid na uw 35ste.
De stofwisseling verandert, de energietoevoer vermindert, de effecten worden steeds duidelijker. Door de juiste behandeling en gebruik van bijpassende producten worden de werking en het regeneratievermogen van de huid weer gestimuleerd. Hierdoor worden  dichtheid en stevigheid verbeterd. Tevens neemt het volume van de gezichtscontouren toe, waardoor een direct zichtbaar en verzachtend effect op de tekenen van veroudering.
De Vagheggi FACEFENCE-methode: Werkstoffen, ingrediënten en extracten op natuurlijke basis, dermatologisch getest en voorzien van een specifieke anti-ageing werking.
 
  Prijslijst  
Powered By Beauty Hosting ©