Behandelingen volgens conceptnorm van
La Prairie Art of Beauty

La Prairie, de kunst van de schoonheid.

Door de rustgevende sfeer waarin de verzorgende en verjongende verwen-behandelingen van La Prairie plaatsvinden, vallen alle stress en spanning van u af.

Elke behandeling begint met een ontspannende rugmassage, gevolgd door een milde reiniging en exfoliatie met een selectie uit de huidverzorgings-producten. Afhankelijk van uw keuze, waarbij we uiteraard graag willen adviseren, volgt daarna een gezichtsof lichaamsbehandeling met specifieke La Prairie-producten. Bijvoorbeeld de Caviar Firming Treatment of Swiss Cellular De-Ageing Treatment voor het gezicht, of de Caviar Body Treatment voor het lichaam.

De finishing touch van elke behandeling is de The Art of Beauty massage van ogen, gezicht, handen en armen, voor een complete ontspanning van lichaam en geest.

 

Caviar Firming
Facial Treatment  

Pure luxe dat de huid onmiddellijk verste- vigt, terwijl het een mooiere teint en tex- tuur geeft. Caviar pearls, een gezichts- en oogmassage en een twee-fasen Caviar Mask veranderen zelfs de slecht door- bloede huid in een schitterende, stralende teint. 

 

Swiss Cellular Anti-Aging
Facial Treatment

Het wapen tegen huidveroudering. Biedt effectieve doch milde exfoliëring met innovatieve Alpha Hydroxy zuren om de vorming van fijne, droge lijntjes en rimpels te verminderen. De huid zal er stralender, jonger en gezonder uitzien.

 

Cellular Hydrating
Facial Treatment

De meest indrukwekkende resultaten voor een gespannen, vermoeide huid. Deze gecombineerde behandeling combineert vitaliserende maskers en massages met de revitaliserend voor- delen van Cellular Cycle Ampoules voor het gezicht, La Prairie’s meest exclusieve kuur.

 

Cellular Purifying
Facial Treatment

Normaliseert de over-actieve,vette en combinatiehuid. Een scala van diep reinigende maskers verwijdert on- zuiverheden, verfijnt de poriën en zuivert de huid, waarna de huid er fris, helder en evenwichtig uitziet met een prachtige matte finish.

 

Cellular Resurfacing
Facial Treatment – Cellular Microdermabrasie Cream

De ultrafijn gemicroniseerde dia- manten en zoetwaterparels van de Cellular Microdermabrasion exfo- lieren de huid om haar letterlijk te vernieuwen, verminderen het ont- staan van lijntjes en rimpeltjes, acné en pigmentatie stoornis. Deze hydraterendepolijstbehandelin geeft de huid een gladdere, gezondere uitstraling.

 

Cellular Resurfacing
Facial Treatment – Cellular
3-Minute Peel 

Een boosterbehandeling voor de huid met een verminderde elasticiteit en grove porien en geeft de huid een hernieuwde glans. De Cellular 3-Minute Peel stimuleert het exfoliatieproces die de celvernieuwing van de huid versneltverminderen het ontstaan van lijntjes en rimpeltjes, het verfijnt en verheldert en verbetert de vochthuishoudingDez hydraterende, herstructurende behandeling laat de huid weer stralen en zijdezacht aanvoelen.

 

Marine Youth Protection
Facial Treatment 

Deze superhydraterende gezichtsbe-handeling geeft de huid nieuwe kracht en een jeugdige uitstraling. De behandeling is gebaseerd op de geavanceerde bio- technologie van de zee, hydrateert terwijl het de eigen vochtbarrière van de huid versterkt, stimuleert de celdeling, bevor- dert een jeugdige stevigheid en elasticiteit en beschermt tegen veroudering met krachtige anti-oxidanten. Een unieke ervaring met elementen uit de zee.

 

Swiss Cellular Facial for Men

Afhankelijk van de behoefte van de huid, een ontgiftende of kalmerende behan-deling voor de man. Reinigt, stimuleert en verstevigt de huid onmiddellijk. De behandeling helpt ook om de huid te reguleren, irritatie te voorkomen en een gestresste huid te corrigeren.

     
  La Prairie Body-behandelingen  
     
  Prijslijst  
Powered By Beauty Hosting ©