beauty = beleving
Salon Concept
   

Je uitstraling is je visitekaartje  , een goed verzorgd uiterlijk geeft je zelfvertrouwen en persoonlijkheid. Het is fantastisch als mensen tegen je zeggen “ Wat zie jij er goed uit”.

Een mooie en stralende huid is voor iedereen weggelegd door goede dagelijkse zorg resulteert dit in een gezonde, natuurlijke werking en uitstraling van de huid.

Het is ons dagelijkse doel zorg te dragen voor de huid van onze klanten en ze te leren en helpen de werking van hun huid te begrijpen en te optimaliseren.Beauty bIJ kiest bewust om concept-matig enkel met gekwalificeerde professionals te werken; “de Beauty-therapists”. Deze Schoonheids-specialisten, zijn de aangewezen personen om uw huid te mogen verzorgen en hierover advies te mogen geven.

Beauty bIJ maakt daarom ook weloverwogen keuzes als het gaat om de verzorging van uw huid. Door alleen gebruik te maken van verschillende Salon-concepten van gerenommeerde merken waaronder Kanebo, La Prairie en Vagheggi Skin Care, dragen wij hier dagelijks voor velen van onze klanten zorg voor.

Een behandeling in Beauty bIJ start altijd met een huidanalyse. Een goede huidanalyse kan schoonheid behouden. Een Beauty Treatment begint daarom ook altijd met het  "kijken naar uw huid” een onderzoek naar uw huidconditie waarbij: vochtgehalte, werking, vetgehalte, verhoorningsgraad en porie grootte worden bekeken, deze spelen namelijk een belangrijke rol bij de keuze van de behandeling. Ter afsluiting van de huidanalyse volgt een huidverzorgingsadvies wat er toe dient  een optimale voortzetting van de gegeven behandeling te ondersteunen door gebruik van huidverzorging thuis.


1.    Advisering door toepassing van praktijk kennis.

2.    Behandelingen volgens salon concept van de professionele merken.

3.    Advies is altijd gratis.
 
     
     
Powered By Beauty Hosting ©