Vagheggi is één van de eerste bedrijven die het concept van phytocosmetica ruim 41 jaar geleden introduceerde. Een phytocosmetisch merk, wil zeggen op plantaardige basis, met volledig natuurlijke ingrediënten.

“Vagheggi Phytocosmetici” is een allesomvattend huidverzorgingsprogramma voor gezicht en lichaam. Het programma voorziet op alle punten van het verzorgen, het behandelen van gevoeligheden, tekortkomingen of aandoeningen en het voorkomen van storende werkingen van binnenuit of buitenaf. Het doordachte verzorgingsschema biedt een uitgebreid assortiment met verschillende lijnen die op hun beurt uitgewerkt zijn met basisproducten en een aantal specialiteiten voor specifieke behandelingen of detailbehandelingen. Vagheggi staat voor een effectieve werking en een schitterend resultaat. Laat u behandelen met de schitterende producten van Vagheggi voor een gezonde huid.

Vagheggi wordt alleen door vakmensen gebruikt, maar biedt ook een uitgebreid assortiment voor thuisgebruik aan. Hierdoor kunt u thuis de behandeling voortzetten voor het beste resultaat door uw huid goed te reinigen en te verzorgen.

Vagheggi maakt bovendien geen gebruik van dierlijke organen en wordt niet op dieren getest. De Vagheggi-producten zijn op basis van natuurlijke ingrediënten zonder kunstmatige kleur- en geurstoffen, waardoor allergische reacties uitblijven.

Powered By Beauty Hosting ©